Kennismaken

Logo SMDB Goudswaard

Hierboven ziet u ons logo. Dit logo geeft voor ons aan waar we vandaan komen, maar ook waar we voor staan. Het is opgebouwd uit verschillende lagen. 

Allereerst weerspiegelt het logo de identiteit van de school. De onderste twee, langwerpige vormen verbeelden een opengeslagen Bijbel. De bovenste twee vormen verbeelden mensen. Het kleine vorm staat voor de leerling en de grote vorm voor de leerkracht. Samengevat: de Bijbel is de basis van ons onderwijs. Vanuit die basis willen we als leerkrachten samen met de kinderen optrekken. Daarbij is Zijn Geest onmisbaar. 

Daarnaast zijn we een school in Goudswaard. Ook dat willen we in het logo tot uitdrukking brengen. In de naam Goudswaard komt het woord ‘goud’ voor.
Goudswaard wordt ook wel de Korendijk genoemd. U kunt het logo ook zien als een korenaar. Het koren dat goudgeel van kleur is. Dat sluit aan bij onze missie: zaaien om te oogsten. 
We willen met ons logo laten zien dat we ons werk doen vanuit onze Bijbelse identiteit, met het besef dat de groei alleen van Boven komt. 

Teamfoto 2016-2017

 

Links: juf Provily, juf de Jonge, juf Boekee, juf De Frel, juf Verschoor en meester Ruijgrok (zittend).
Rechts: mijnheer Kleijn, juf Korpershoek, juf Elenbaas, juf Vonk Noordegraaf, juf van Ameijde (zittend) en meester Heijstek (zittend).

315