Weblinks externen

Parnassys Ouderportaal

Om de resultaten van uw kind(eren) te bekijken kunt u inloggen in het ouderportaal van Parnassys

Berseba

De Vereniging Reformatorisch Passend Onderwijs voor primair en speciaal onderwijs, werkend onder de naam Berséba, is het landelijk reformatorisch samenwerkingsverband voor primair en speciaal onderwijs. Hierbij zijn alle honderdzeventig reformatorische basisscholen en speciale (basis)scholen aangesloten. Op deze scholen neemt de Bijbel, als het Woord van God, een centrale plaats in. Samen zorgen we voor passend onderwijs voor bijna veertigduizend leerlingen. 

Berseba

Jeugdteam

Kinderen en jongeren verdienen het om prettig en veilig op te groeien. Gelukkig lukt dat bij de meesten op eigen kracht of met hulp van familie, vrienden of buren. Maar soms lukt het ook niet en is er tijdelijk extra hulp nodig. Kinderen van 0 tot 18 jaar en hun opvoeders kunnen dan terecht bij het Jeugdteam.

Vanaf 1 januari 2015 zijn in de Hoeksche Waard drie jeugdteams actief. Eén in de gemeente Oud-Beijerland, een team in Binnenmaas-Strijen en een in Cromstrijen-Korendijk.

Schoolmelk
Lekker naar school met Campina Schoolmelk. Dat kan! Aanmelden kan via de site van Campina Schoolmelk. Deze site geeft ook allerlei informatie over schoolmelk. 

Korendijk

Gemeente Korendijk is een van de vijf gemeenten op het eiland Hoeksche Waard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, net ten zuiden van havenstad Rotterdam.

Korendijk is op 1 januari 1984 ontstaan uit een samenvoeging van de gemeenten Goudswaard, Nieuw-Beijerland, Piershil en Zuid-Beijerland. Het eiland Tiengemeten hoort ook bij Korendijk. Aan de zuidkant liggen het Haringvliet en het Vuile Gat. Aan de westkant loopt het Spui dat het Haringvliet verbindt met de Oude Maas.

De gemeente heeft 10.847 inwoners. Het gemeentehuis staat in Piershil.

402